Ta del av vårt koncept

Tott Group är ett koncept som riktar in sig på olika former av boenden med unika lägen och speciell karaktär! Nu är vi ute efter fler hotell och anläggningar som vill dra fördel av att vara med i en kedja och de synergier som det kan ge inom försäljning, bokning, administration, marknadsföring med mera.

Vi tror att varje stuga, lägenhet och hotell har sin egen unika personlighet och charm, och vi är även övertygade om att alla kan lära sig mycket av varandra och genom samarbete dra nytta av de fördelar som enskilda boenden har svårt att skaffa sig på egen hand. Intresserad av att veta mer? Kontakta Jenny Moore på 070-640 42 62  eller via jenny.moore@tottgroup.se

Koncept

Tott Group har utvecklat ett hotellkoncept som passar bra för olika typer av hotell, till exempel säsongshotell, affärshotell och konferenshotell. Hotellen ligger på intressanta lägen i fastigheter med unik karaktär och känsla.

Affärsidé

Tott Group affärsidé är att driva unika hotell samtidigt som vi tar del av de synergier som följer av att vara flera hotell som samverkar.

Vision

Tott Group vision är att bygga upp en kedja av välprofilerade, personliga hotell med speciell karaktär och känsla i Skandinavien.