Konferens i Skärgården, City & Visby

Vi har flera möjligheter för konferens på några av de mest eftertraktade orterna i Sverige: Stockholm & Visby!

Hör av dig så kan vi prata om er nästa konferens!
Jenny Moore
Tel: 070 640 42 62
Mail: jenny.moore@tottgroup.se

Vindö Bilgalleri, Stockholm

Vi bygger ett helt nytt koncept för fester och lanseringar i en unik miljö på Värmdö, 45 minuter från Stockholm city. Vindö Bilgalleri erbjuder stora ytor och möjlighet till sammankomster för upp till 150 personer.

Vindö Bilgalleri öppnar 2021!

www.vindobilgalleri.se

Breda Blick, Visby

Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad, strax intill den Botaniska trädgården. Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter till enkelrum, inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang.

Breda Blick ligger underbart vackert vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan, en park som sträcker sig ned till Ringmuren med havet och strandpromenaden på andra sidan. Hotellet har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper. Frukost ingår alltid i boendet och serveras i vårt café, som även har öppet för lunch, fika eller ett glas öl/vin i trädgården under sommaren. I Balders hus, som ligger på S:t Nikolaigränd 2, finns vår nyrenoverade konferenslokal och Paviljongsviten.

www.bredablick.se

Brunnsgatan 8, Stockholm

Välkommen till Brunnsgatan 8 - Möten & Konferens! I moderna lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för en privat After Work med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

www.brunnsgatan8.se

Svartskär, Stockholms skärgård

En egen oas i skärgården! Boka en del av en avskild skärgårdsö för kick off, ledningsgruppsmöte eller konferens. På Svartskär i Stockholms ytterskärgård finns 14 sovplatser i två byggnader, bastu och badtunna på bryggan med fantastisk utsikt. Med vedspis och gasol lever man gott utan ström!

Maila jenny.moore@tottgroup.se för mer info om Svartskär.