Konferens i Skärgården, City & Visby

Vi har flera möjligheter för konferens på några av de mest eftertraktade orterna i Sverige: Stockholm & Visby!

Hör av dig så kan vi prata om er nästa konferens!

Mail: info@tottgroup.se

Breda Blick, Visby

Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad, strax intill den Botaniska trädgården. Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter till enkelrum, inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang.

Breda Blick ligger underbart vackert vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan, en park som sträcker sig ned till Ringmuren med havet och strandpromenaden på andra sidan. Hotellet har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper. Frukost ingår alltid i boendet och serveras i vårt café, som även har öppet för lunch, fika eller ett glas öl/vin i trädgården under sommaren. I Balders hus, som ligger på S:t Nikolaigränd 2, finns vår nyrenoverade konferenslokal och Paviljongsviten.

www.bredablick.se

Vision Vindö, Värmdö

Vision Vindö ligger cirka 45 minuter från Slussen och är en anläggning utöver det vanliga. Ett fokus på design och inspirerande miljöer genomsyrar stora ytor som bjuder in till samarbete, teambuilding och sociala möten. På plats finns fem villor med 23 rum och 40 bäddar, samt en eventlokal för upp till 150 personer.
En destination i sig själv!

www.visionvindo.se

Brunnsgatan 8, Stockholm

Välkommen till Brunnsgatan 8 - Möten & Konferens! I moderna lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för en privat After Work med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

www.brunnsgatan8.se