Konferens i Skärgården, City & Visby

Vi har flera möjligheter för konferens på några av de mest eftertraktade orterna i Sverige: Stockholm & Visby!

Hör av dig så kan vi prata om er nästa konferens!
Jenny Moore
Tel: 070 640 42 62
Mail: jenny.moore@tottgroup.se

Vindö Bilgalleri, Stockholm

Vi bygger ett helt nytt koncept för fester och lanseringar i en unik miljö på Värmdö, 45 minuter från Stockholm city. Vindö Bilgalleri erbjuder stora ytor och möjlighet till sammankomster för upp till 150 personer.

Vindö Bilgalleri öppnar sommaren 2020!

www.vindobilgalleri.se

Breda Blick, Visby

Upplev konferens i Visby med sekelskifteskänsla! Hotell Breda Blick, numera en del av kedjan Tott Hotels, ligger underbart vackert innanför ringmuren i Visby vid en park som heter Paviljongsplan. Parken slutar vid ringmuren och på andra sidan muren finns Östersjön. Konferensutrymmen finns i olika storlekar med möjligheter att möblera om efter egna önskemål. Lokalerna är standardutrustade med all modern teknisk utrustning.

Hotell Breda Blick i Visby har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper, där det finns möjlighet att arrangera olika aktiviteter. Till mötet ordnar vi enligt era önskemål förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe på Café Breda Blick. Om vädret tillåter kan vi även duka upp åt er i trädgården.

www.bredablick.se

Brunnsgatan 8, Stockholm

Välkommen till Brunnsgatan 8 - Möten & Konferens! I moderna, nyrenoverade lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Arbetsplatser med den senaste tekniken, skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för en privat After Work med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

www.brunnsgatan8.se

Svartskär, Stockholms skärgård

En egen oas i skärgården! Boka en del av en avskild skärgårdsö för kick off, ledningsgruppsmöte eller konferens. På Svartskär i Stockholms ytterskärgård finns 14 sovplatser i två byggnader, bastu och badtunna på bryggan med fantastisk utsikt. Med vedspis och gasol lever man gott utan ström!